|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav...
Ovako stoje stvari, od starog sam dobio jesnu prostoriju (5.0 x 2.5) u kojoj planiram napraviti neki mini studio, to ustvari nece biti ono, da dovodim nekoga da snimi pjesmu ili album, vec za sebe, i za moj bend... Eh, od opreme imam dvije klavijature, jedna je losha skroz ali moze posluziti (yamaha psr 175) i druga je malo bolja (yamaha dgx 305)... pored toga imam jedan comp, koji ce mi samo sluziti za taj mini studio (na compu cu naravno imati internet), imam neke zvucnike, koji su bili 5.1, sada su 4.1 jer jedan izlaz ne radi, i imam neka dva mikrofona... Ovako, imam jos od starog fond 600 KM ili 300 e, da kupim sebi opreme za te nevce... pa sada vi predlozite sta bi mi trebalo jos ubaciti da se uklopi u cijenu... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc, Digidesign Mbox 2 Mini !!! | stevic | Computer Hardware | 4 | 30-10-2009 07:08 PM |
HDD ritam masina (u izradi) | Fibra | Razno | 16 | 05-04-2008 02:42 PM |
formiranje studia mala pomoc | Cocchain | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-11-2007 06:22 PM |
RUMSKI PRAVILNIK (u izradi) | puRe | Obavestenja | 0 | 22-03-2005 10:41 PM |