|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Ne znam sta da mislim.
Klonirati zvucnik a da se pri tom nema barem originalni drajver, ne znam.... Pri tom se "usput" "unapredila" kutija od iverice na medijapan, pa klonirao drajver od "slicnih" komponenata... Barem kod zvucnika nema mnogo mudrosti, ako je nesto ISTO... ima solidne sanse da zvuci isto, ali ako se nesto pravi od SLICNOG, onda to ima solidne sanse da zvuci totalno razlicito. Ono sto ne razumem bas najbolje, je sta je poenta njihove price (Avant). Ako je to "probajte nas (nadamo se) klon Auratone 5C, a da vam to nije puno rizicno, pobrinula se nasa niska cena..." onda ih shvatam. S druge strane je zanimljivo da se niko ni ne usudjuje da krene od zahteva koji pokriva Auratone 5C i napravi nesto "surovije" od toga, vredno pomena. Auratone, koliko znam, mada nisam sasvim siguran, nikada i nije bio "HiFi zvucnik", pa "prisvojen" od mnogobrojnih studija kao referentni monitor za "kuhinjski tranzistor"... ne bi bilo lose da neko isprica detaljniju pricu o Auratone... kako je sve pocelo... ako je zna. Definitivno "kockica" fali na trzistu... Avant je pokusao da ga popuni sa ovim sto je napravio... pozdrav bogi
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avantone MixCubes misljenje... | vly | Monitoring | 64 | 27-02-2014 09:47 AM |
Avantone CV-12 | gorjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 28-06-2010 03:39 PM |