|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2 |
|
Banned
|
hej!Ne budi naivan...novo je novo...
Još nešto i novi Wharf i novi Alesis se krecu u cjenovnom rangu od 300-360 e.Tako da bi bilo suludo dati te pare za polovne!Što se tiče specifikacija,prilično su im slične,to možeš provjeriti. Primjetio sam da su ovi naši "stručnjaci" nešto skeptični u vezi wharf.-a,ali ti monitori dobijaju prilično dobre ocjene po stranim forumima i mnogi ljudi kažu da je taj monitor napravio veliku promjenu u odnosu cijena-kvalitet i da su do skoro monitori tog kvaliteta bili duplo(ako ne i više)skuplji.Ja lično posjedujem jedan par wharf-ova i sasvim sam zadovoljan...Još nešto na zz sounds sajtu i jedni i drugi,novi,koštaju 340e,dok je Alesis ocjenjen sa 7.4,wharf sa 7.7. Nema šta da se razmišljaš,kupi wharf ha!ko ti to nudi plovni alesis i novi wharf za iste pare-bezobrazluk prebij ga |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|