Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 31-05-2006, 10:00 AM   #11
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Poslusajte i prokomentarisite!

@defragment
cool bre, rekoh ti da nije problem nikakav, ako ti treba moj kredibilitet, rado cu podeliti sa tobom svoje skromno iskustvo. Rekao sam ti vec, meni je javna "prozivka" na demonstraciju mojeg kredibiliteta malo onako, kafanska stvar, jer kao sto vidis, ovi ljudi ovde me ipak nesto kao znaju, i imaju predstavu o mojim kritickim "sposobnostima", a vec sam vise puta, doduse malo stidljivije od tebe, upucivao javnost foruma na moje radove i saradnje. Takodje je problem sto se ja bavim zivom muzikom, kao snimatelj i evo odskora i full-producent, tako da vecina radova jesu tudji materijali koji su ili objavljeni ili nisu i u svakom slucaju nisu zgodni za javno internet publiciranje, sto me ne sprecava da ti ih licno prezentujem. Pogledaj malo u sekciji Promocija radova, uputio sam par puta na linkove bendova koje sam kompletno sam odradio, a ima tamo cak i jedna moja elektronska skica, koju sam sebi za dusu napravio zimus, i dopala mi se.
Privatno najvise slusam elektronsku muziku, i dosta su nam slicni favoriti iz tvojih potpisa, upravo ovih dana preslusavam ove nove stvari sa Collected CD-a od Massivea i placem od srece. Uglavnom nemam muda da sam pravim svoje elektronske stvari jer se malo plasim sirine koju ta muzika pruza, ali zato se maksimalno trudim u oblasti zive svirke, sto je sa druge strane bauk za dosta elektronicara koje znam.

@oggy

hehe volim i ja tebe vido sam odma da se ne ljutis, a fora sa terminologijom je sledeca - 90% stvari u ovoj zemlji jesu neka vrsta home produkcije, "atelje" varijante i sl. I zvuci uglavnom pristojno, narocito u toj oblasti zabavne muzike kojom se vecina ljudi sa foruma bavi. JA tu nijanse uglavnom ne prepoznajem niti mi smetaju. Defragment je malo visoko zapucao sa pricom o stranom izdavanju, i u tom momentu sam pozeleo preslusam pesmu i u momentu srocio, onu, priznajem prilicno ostru kritiku, ali iz tog ugla. Tojest, sta bi meni smetalo da sam ja npr izdavac iz svajcarske koji mesecno dobije 5cifren broj slicnih i produkcijski boljih radova. Meni se sama pesmica kao ideja prilicno svidja. Zapravo, od svega toga najvise mi bode usi zrno bezvoljnosti kojom je inace simpaticna melodija/ideja otpevana. al ajd, da ne pokrecem opet lavinu reakcija.
Arthur is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules