|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Od kada sam otkrio ovaj forum ne prođe večer da ga ne posjetim , u prvo vrijeme samo kao gost , a sada evo kao član . U međuvremenu dosta stvari ste me naučili , ponekad prilično zbunili , ali svojim informacijama uvijek pokazali pravi smjer i na tome sam zahvalan ovom forumu i njegovim članovima.
Da ne duljim . Trebam pomoć u kupnji aktivnih monitora do nekih 400 eura . Dvoumim se između B2031 A ili alesis M1 mk2 ??? Koji su bolji ili manje lo?i ??? Mo?da ne?to treće ??? Radim komercijalnu glazbu tj. sva?atarim od popa (večinom) do tambura?a ili točnije onakvu za koju mi daju novce . Usput , jako sam se zagrijao za focusrite Saffire Pro 26 I/o . Dobro bi do?lo koje mi?ljenje o toj spravici jer ju namjeravam uzeti . Hvala |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
koji monitor amp uzeti? | HeatMan | Monitoring | 46 | 15-03-2008 10:21 PM |
Koji monitor-nema svadje, kupljen! | Nemania | Monitoring | 31 | 16-12-2005 06:35 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |