|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Nisu bas svi zlonamerni, iako izgledaju na prvi pogled tako ![]() Quote:
Nemoj me pogresno shvatiti, nisam ja protiv napretka, postujem ja i analogno i digitalno i kompjutere i ono "ostalo", samo pod uslovom da je iskreno i da nema lazi i prevare u prici... Jedino sto sam hteo da kazem da su dva izuma koje sam naveo, ili da dodam i treci - Internet (krivci su Cisco i Linux), potpuno promenila sliku u ovoj oblasti... kako poslovnu tako i potrosacku... pri tom ne optuzujem nikoga, nego samo napominjem da stvari nisu iste kao pre dvadesetak godina, i da je fokus potrosaca izuzetno usmeren ka ne-muzici (govorim o zabavi, generalno, tu ima i kompjuterskih igara, i interneta kao zabave, ljudi "dokolicare" danas na sasvim drugi nacin)... moras primetiti da su se nekada klinci lozili na kupovinu pojacala, gramofona, dekova, zvucnika... o kompjuterima niko nista nije ni pricao... misaona imenica... mozda samo freakovi koji su imali Commodore i Spectrum, sta god... danas je obrnuto... danas su freakovi oni koji imaju dobru opremu za slusanje, cesto jako skupu, a kompjuter ima danas skoro svako... nadam se da razumes sta hocu da kazem... Eto, ko sta radi, ja filozofiram... pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |