|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Elem... Stvarno mi je zao sto neko ko 10 godina zivi i radi u Londonu ili bilo gde, na kraju krajeva, dodje na ovaj forum u svom "zavichaju" i u tako kratkom vremenskom roku izgovori tako puno "self promotional" stvari,a opet tako malo konstruktivnih... Nalepi gomilu fotki svog ateljea i vrlo brzopleto rasplete i neku prichu o par sprava koje poseduje... Tvoj HIGH odnos prema ljudima na ovom forumu je katastrofalan, bar za sada! Veruj mi... Zvuchis kao 20-togodishnjak, a to nisi... kao oprtunista sa guzicom u fotelji nekog Londonskog ateljea, koji ovde nabijas na nos NAMA PACHOSIMA kao vrhunski facility! Nadam se da to nisi! Daj, prijatelju... spusti loptu! Ova pricha o Yamahama i jakom i stabilnom pojacalu je ispricana bezbroj puta! Pricu o Audientu ne zelim ni da pomenem za sada. Ok je ako par tonaca ili producenata-mentola svrati kod tebe i skapira koliko veze s mozgom nemaju, chuvsi tvog Audient-monstruma nakon SSL-a ili NEVE-a... Ili ako prvi put u zivotu chuju kako zvuchi tvoja Yamaha sa Brystonom... TO OPET NE GOVORI O YAMAHAMA... nego o njima samima! Mnogi iste kutije i ovde teraju istim tim ampom... Vrach, nemoj preterano sujetno da me skapiras... ovo pricam u svoje ime, iskljucivo! Zvucis mi kao jedan od likova koji nama, "malim ljudima koji rade mali ili veliki posao ovde u Srbiji", na nos nabijaju svoj gastarbajterski izbor, a pritome im je najjacha referenca samo zivljenje preko! A gde ste u poslu??? Pitam! ![]() Audienta sam chuo u mnogo kombinacija do sada... jedan komad je bio i ovde u Beogradu kod Joksimovica... Ima ih nekoliko... Neki su u fullu... Novi su bili oko 19000 evra, sto ih svrstava u nizu klasu niksera. I svaki put su morali ti neki likovi, za razliku od tebe, u masteringu nesto da drndaju!!! To ne govori o kvalitetu ili nekvalitetu samog stola, vec o ljudima koji za istim i sede... Ja sa Audienta nisam chuo solidan proizvod ni ovde ni u inostranstvu, ukoliko se tvoj CECA-LONDON MIX moze smatrati "inostranim" proizvodom... A to da li se neki CLUB mixevi miksaju na Audientu, to stvarno ne znam i ne zanima me.... U svakom slucaju... Srecno sa remiksiranjem! Nadam se da "britanski" radovi zvuche bolje od onih tvojih koje smo slusali ovde! Ovo pisem jer me je tvoj, vrlo sujetan (pogotovo u threadu o Audientu), pristup iziritirao... tj. podsecas me na Massenburga koji svima na nos nabija svog ICON-a, ali posto je tu gde jeste, niko mu se ne suprotstavlja! Ti, prijatelju nisi Massenburg, ni CECA nije Lyle Lovette... a ni svi mi ovde (bar vecina) ne zivimo u Avganistanu... ta prica prosto, ne pije vodu! Ponavljam, nemoj da me pogresno skapiras... ali tvoje pretenciozne izjave dovode u pitanje struchnost i moc rasudjivanja mnogih tvojih "kolega" u Londonu... pusti nas ovde... od Mike Gardnera (Eden Studios) do Peter Gabriela!!! Kad jednom bude svratio do tebe, mozda i on shvati da je ziveo u zabludi! Dakle, nemoj da pricas o Audientu kao "normalnom" izboru jer je perverzija, vec kao o necemu sto si kupio, jer za SSLa nisi imao dovoljno sredstava i hrabrosti... Mada, polako... ima dana... shvatice i oni kako je tvoj SETUP najbolji! ![]() Ja se, pre svega, zalazem za kreativnost... Ona mora biti na 1. mestu... tehnika je bitna, ali sporedna stvar... Uvek glasam za maximum minimuma, ne za minimum maximuma!!! ![]() Vuche Mandushicu, pozdrav... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tehnicki deo masteringa (oprema i akustika studija) | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 13 | 25-06-2009 03:20 PM |
SuperMEE, profesionalni near-field monitor | boggy | Promocija radova | 128 | 09-12-2006 11:27 AM |