|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
@Dusan s , ma ok je to i to kapiram ali mislim (kao sto vec rekoh) da bi vise trebalo da se usresrede na razvoj neceg novog a ne tolko vremena da trose na pokusaje replikovanja neceg starog , ali to sam vec sve reko pa necu da se ponavljam...
Mislim da tolke emulacije pretvaraju produkciju u zacarani krug , umesto da izmisle recimo neki novi modulacioni efekat i time daju nove mogucnosti zvucnom dizajnu oni trose vreme na ponavljanje neceg starog pa ce onda neko da uzme taj efekat (neko ko nije cuo original)i mislice da je ekstra , uradice nesto sa njim , izdati , i pesme ce opet poceti da zvuce ko pre dvaes godin a covek ce misliti da je napravio nesto novo i tako u krug , stalna reciklaza vec postojeceg...
Good view point is to see world as a dream , when you have something like nightmare , you'll wake up and tell your sealf it was only a dream Last edited by Tazman; 21-04-2006 at 02:50 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fond Za Razvoj | grada27 | Pravna Pitanja | 31 | 21-04-2009 08:08 PM |
Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija | dexyco | Tutorijali | 3 | 13-09-2007 12:05 AM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |