|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
hteo ti ili ne ali tvoj zvucnik je svakako povezan sa podom i povrsinom, samo u tvom slucaju imash krpe, sto izmedju zvucnika i tla, najbolje je eliminisati sve izmedju, posto ce pre neki sto ili polica da rezonuje sa fiokama i stvarima na njemu nego jedan masivan stalak napunjen peskom npr. tvoju teoriju su imali i osamdesetih godina i tada su zvucnike nakacili na lanac i visili su sa plafona i to je bio trend, mada upravo zbog ovog vise to nerade... @diviner: Quote:
svakako se mesaju dva gledista samo ne ta koja ti mislis, posto ni ja nisam poklonik koloracije i fazona da budem "in" estetski, etc... ipak sam za to da zvucnik bude sto masivniji tezi, zajedno sa stalcima (skoro u svakom prirucniku za zvucnike predlazu stalke), najboje da se ugradi u zid ili da bude deo tenka necu nikom da promenim misljenje ili shvatanje samo sam izneo svoje i postujem sto drugi misle...... na kraju je vazno samo praviti dobru muziku ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stalci za zvucnike | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-06-2008 09:21 PM |
drveni stalci za zvucnike | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 19-02-2008 10:34 PM |