Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-03-2006, 07:55 PM   #6
Max
Pro Member

Default Re: Voice-overi I Reklame U Srbiji...

Uradio sam dosta reklama , veliki i najveci klijenti , vrte se 100000000 puta dnevno .

Jako je tesko uci u taj svet , mada je slican svetu u kome se vrte " tragovci " , pri tome mislim na ljude koji se vise bave parama nego muzikom .....

U tom smislu , nikoga ne zanima kakva ce biti muzika , dok god je " servisna " i cak +- 100 e cini razliku . Pri tom mislim da ako neko uzme loop i pri tome je montazer i kaze " evo ovo super ide ....za 200 e " a njima se svidi .... to ce i uraditi.

Novac zavisi od toga da li ste " ime " ili niste , ali ima dosta poznatih ljudi koji su usli i rade reklame . Cak i dosta pevacica " pratecih vokala " pa cak i one koje su izgradile karijere jos uvek pozajmljuju vokale reklamama .... i to dodje kao tezga .

Novac zavisi od mnogo toga ... da li treba samo podvuci neki loop ili treba napraviti celu pesmu sa live izvodjenjem i izmedju 100 - 2000 e se krece placanje .

Pozdrav

Last edited by Max; 03-03-2006 at 02:17 AM.
Max is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules