|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Posto mi je ovo prvi post, pozdravljam sve clanove
![]() Ovako situaciju cu pokusati sto bolje da priblizim vama, odnosno onima koji ce moci i htjeti pomoci. Pa da pocnem... Naime radimo jedan studio, bolje reci improviziramo za sad. U pocetku planiramo raditi nesto kvalitetnije demo snimke. Razlog je to sto underground i demo scena u ovom dijelu BiH (Bihac) uopce nije organizirana, niti kreativne skupine imaju uvjete za snimanje. Planova imamo mnogo kao i ideja, ali za sad je ovo najvise sto mozemo. znaci demo studio ![]() E pa tu sam prilozio skicu objekta koji posjedujemo, a evo i nekih podataka o gradjevini... Objekat je zidan opekama, uredno, vanjski dio je uradjen grubom nabacom, dok sto se unutrasnjosti tice zidovi su nabaceni prilicno uredno. Strop je visok cca 2,20 a radjen je lamperijom. Objekat je sirok i dugacak oko 8m (ako masim dopisacu pravu velicinu kad izmjerim ![]() Pod je presvucen plocicama (tacnije radi se o onim mekim kockama, slicnim linoleumu .. ma znate ![]() Ono sto me zanima su vasi savjeti i ideje za stvaranje sto boljih uvjeta. Mozemo raditi neke korekture (izbijanje manjih prolaza i sl.). Striktno me zanima materijal za prigusivanje zvuka, kao i postavljanje elemenata u prostorijama. Na skici sobu 4 smo planirali kao komoru, a iz sobe 2 probiti manji prozor. Naravno koliko je to pametno to cete mi vi reci ![]() Jos nesto imajte na umu da nismo bas pri nekim parama, i da se radi o demo studiju. Hvala svima ![]()
Have no fear of perfection - you'll never reach it. Last edited by rebelwarrior; 27-01-2006 at 12:15 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|