|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Takodje, sigurno ce se svako pojacalo "cuti" na svoj nacin, ono sto najvise mozemo uraditi je da zvucnik koji cemo praviti ne odstupa previse od nivoa svoje namene, koje smo ispisali u psihoakustickim zahtevima... sto ne mora da zavisi toliko od pojacala ako se zvucnik dobro napravi. Inace, svakako, Bryston od 50-100W je pozeljan (najvise zato sto je posteno napravljen), a ako se gleda jeftinije, odnosno HiFi klasa, onda Rotel i Nad.... Dobra pojacala za ovaj zvucnik mogu biti i ATI (malo poznata, posteno uradjena, sada ih ima i u Evropi)... i tu se spisak onoga sto ja znam zavrsava... ako neko ima neki predlog neka kaze... Ideja je u osnovi, da se ipak sa pasivnim zvucnikom covek moze lakse "snaci", moze se za relativno mali novac naci i srediti staro HiFi pojacalo (Sansui sa starim logoom na primer, ili sta vec od boljih). U svakom slucaju moze i to da se proba pa da se zakljuci koliko je veliki uticaj pojacala na zvucnike koje cemo praviti... tesko se tu neki detalji mogu pretpostaviti... ono sto mozemo da uradimo sam vec napisao, a ostalo je na vama da procenite slusanjem... takve stvari (detalji) se ne mogu meriti. kVu, Drago mi je da si se setio pojacala koje igra mozda i preveliku ulogu kod pasivnog zvucnika... s obzirom da ovo sto pravimo jos nije gotovo niti znamo da postoji ista slicno, nemamo ni neka iskustva koja bi mogli da prenesemo... probacemo pa cemo razmenjivati iskustva. pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tehnicki deo masteringa (oprema i akustika studija) | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 13 | 25-06-2009 03:20 PM |
SuperMEE, profesionalni near-field monitor | boggy | Promocija radova | 128 | 09-12-2006 11:27 AM |