|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Sasvim je moguce...
Ne mogu da kazem da nije... Svirao sam u zivom bendu i to dugo. Imao sam i Korga i Yamahu tad... Da budem iskren, Korg mi je, dok sam svirao narodnjake, lepshe zvuchao nego Yamaha. Nekako se mnogo lepshe uklapao sa harmonikama, ali za neki Pop-Rock Yamaha mi se mnogo vishe svidjala. Sad kad radim sam, Yamaha mi se mnogo vishe svidja. Davno sam na netu nabasao na jednu prichu o Korgu i Yamahi. Ukratko, Korgove zvuchne laboratorije su se u jednom trenutku izdvojile iz Yamahinih bash zbog priche oko toga ka chemu zvuk treba da ide. Jedni su vukli na shto prirodniji zvuk, a drugi su opet bili za to da zvuk i moze da se oseti da je digitalan, ali da se dobro uklapa sa zivim instrumentima. Ta druga struja se odvojila i stvorila Korg... Ne znam koliko je pricha tachna. Ja sam je samo preprichao... Poshto kupio, poto prodao! ![]() Jedino shto zasigurno znam je da Yamaha i dan danas ima pooodobar udeo u deonicama Korg-a, tako da je njima maltene svejedno shta ce se vishe prodavati... Uzece nam novac bilokako bilo... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|