|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Razmišljam o nabavci nove kartice (do sada phase 28 od terrateca) i izbor se sveo na ove dvije za sada.
Kakve su u poredjenju?Stabilnost, konverteri, podrška i koliko ću osjetiti uopće napredak od ovih terratecovih phase 28 konvertera kod obe kartice...? Breakout dodatne XLR kablove za RME ne vidim kod nas u provoxu u katalogu, znači li to da nisu nabavljive dodatne stvari preko njih(ako je netko kupovao)..!? Izbor me više vuče na RME hdsp 9632, velika mogućnost nadogradnje a navodno su ovi konverteri na njoj bolji od emu kako sam imao prilike čitati. Emu i taj all in one solution za malu paru, to me to pomalo odbija, kao da će je nesto kroz vrijeme pregaziti sa nečim što će biti bolji best buy... Veći broj kanala mi za sada nije važan već neka osnovna baza za kasniju nadogradnju kad bude bilo više novaca ![]() P.S. Ispričavam se ako sam fulao podforum, jer sam se sad sjetio computer podforuma ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 24-12-2005 at 06:16 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|