|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Evo, problemcica.. naravno, nije nerjesiv ali mozda postoji neka opcija kojom se to moze automatski.
Znaci, imam vecu brojku MONO audio traka koje zelim ucitati u cubase. Kad se radi o stereo trakama sve on to ok obavi, odaberem ih, pita me da li hocu sve u jednu traku ili zasebno i to je to. Ali UVIJEK SVE STAVLJA U STEREO TRAKE cak i onda kad zelim importirati te mono trake. Probala sam s time da mu prvu otvorim (pa u smislu, sad ce po principu settinga posljednje i ostale otvarati), ali nista, on otvori sve opet u stereo trakama. Znaci, pitanje je tj. dva su: 1) Kako se moze ucitati-importirati vise mono traka odjednom a da ih on rasporedi u MONO trake, ne stereo (a da nisam morala prethodno mu pootvarati mono trake jer to traje)? 2) Ili kako da kad je vec ucitao u stereo traku moj mono wav - promjenim njemu naknadno traku u mono? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Naravno, mogu ucitati jednu po jednu... ali ima ih 20, a ja mrzim jednolicne radnje (sigurno nisam jedina). |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nema vise UAD Fairchild 670 AU Mono plug-a | shashko | DSP forum | 0 | 21-08-2009 02:51 PM |
Export traka u Cubase-u? | HeatMan | Audio Software | 58 | 16-05-2007 12:29 AM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |