|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Member
|
boggy,
veliko ti hvala za ovu shemu i za prethodni odgovor! trenutno sam u opasnoj guzvi, sutra imam ispit (nije elektronika ), pa cu u ponedeljak odgovoriti opsirno na sve ovo i postaviti jos par potpitanja. zapravo, ja sam nesto slicno iskombinovao (i drago mi je da moja shema lici na ovu, to znaci da sam koliko-toliko "pogodio" sustinu), ali usled moje nepaznje i neiskustva sprava nije proradila onako kako sam ja zamislio... dok je sve bilo jednostavno - radilo je, a onda sam poceo da dodajem razne stvari (led-ovi kao detektor clipovanja, lo-Z/hi-Z output, pa trista cuda) i zagrizao vise nego sto sam mogao da progutam, ali ispricacu vec celu "anegdotu". bice mi zadovoljstvo da napisem sledeci post! ![]() ja bih sad najradije zagrejao lemilicu umesto da bubacim za sutra, ali avaj! ![]() pozdrav i sve najbolje, andreja |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|