|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
@ DUSHAN_S
Svidja mi se,ali zaista,ova psihoanaliza koju si dodirnuo gornjim postom i slozio bih se sa tobom u vecini stvari.Moguce da sam mojim recima licio na nekog iz tih slucaja ali veruj mi ,tako samo izgleda.Muziku slusam ceo svoj zivot,od klasike i dzeza preko trasha i death metala pa sve do najbrutalnijeg techna.Bendove koje sam gore spomenuo pratim skoro od njihovog nastanka tako da u glavi imam izgradjeno SVOJE misljenje o njima i njihovim karijerama. I sam sam muzicar pa ne gledam na njihove karijere samo kao slusalac. Naravno,izvinjavam se ako je moj stav zvucao kao neko merilo koje treba postovati.Moguce je da sam u zabludi. Nesto se nismo razumeli a to je tumacenje pojma 'komercijalizacije'.Dva su razlicita slucaja:kada je nesto toliko originalno i dobro pa kao takvo postane komercijalno i totalno druga prica koju ogovaram:kada bend promeni svoju muziku(nekad i protivno svojim ubedjenjima) da bi to postalo komercijalno i 'isplatljivo'.Takve slucajeve ne volim i mislim da je lako uocljivo razlikovatite dve 'komercijale'.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|