Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-11-2005, 11:21 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default DIGICHECK analiza

Vi'te, jedna cudna stvar mi se desava kad gledam u digicheck analajzer od moga RME-a...kada radim u Cubaseu, i merim Analog out, sve je ok, i imam neki recimo realan odnos visokih frekvencija, sa padovima ka 20khz... kada taj isti projekat eksportujem u Wav, i pustim iz bilo kog playera (winamp,billy,mediaplayer), taj isti analajzer sa istog outputa pokazuje mnooogo ravniju i mirniju freqentnu karakteristiku ka 20khz, skoro pa je u ravnoj liniji sa 4-8khz. E sad taj isti fajl importujem u Cubase, i on ga ponovo meri kao i dok sam bio u projektu.. Zasto mi Digicheck ne meri jednako isti zapis ??? i koja je slika od te dve vernija? Da li se i vama to desava ? To sam tek danas otkrio, do sada sam se uglavnom nervirao kad bi gledao tudje snimke pustane iz plajera, danas pustih neki moj trenutni roughmix, i zaprepastih se... :o
Arthur is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules