Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-10-2005, 01:52 PM   #7
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Kotizacija za radijski festival = 1000 eur

Kad god je neki festival, čujem poneku priču o velikim parama koje se plaćaju za uče?će i "nepravdi". Ne pričam sad za radijski nego uop?teno.

Pa u čemu je tu problem? I treba da se plaća, čak bih ja to lepo javno obnarodovao, i napravio kategorije po kojima se plaća. Mislim, niko ne ide na većinu tih festivala jer pravi umetničku muziku pa da sad treba da se podr?i njegov eventualni talenat, već zato ?to ?eli da uđe u posao i zaradi pare, znači motiv je muzički biznis. Kada se otvara privatna pekara, niko se ne buni kao "Jao , sramota, zamisli, tra?ili su mi 10000 evra za peći za pekaru i 500 evra za mesečni zakup prostora, đubrad jedna pokvarena , umesto da mi daju besplatno". Normalno je ulo?iti u posao od koga ?elite da zaradite.
A onaj ko ima zaista dobre pesme, ili fenomenalno peva, ako nije ru?an kao grob ili asocijalan, napraviće opet posao i bez festivala.

Inače ovde su obično narodnjaci na udaru pljuvačine, ali ?to se tiče ovoga oni su ubedljivo najpo?teniji, znaju ?ta i koliko ko?ta, znaju da celu stvar rade kao posao, da zarade, i normalno im je da plate ljude koji su ume?ani u celu stvar.
Dushan_S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules