Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-05-2005, 06:53 AM   #11
goasia
Senior Member

goasia's Avatar

Evo ,ovako ,da bih konfigurisao svoj setup ,treba mi bas jedan good sounding rev ,sa dig in-out,za trance veliki lush ,bright hall,. verovatno u toj cenovnoj klasi tu bi jos bio i lex mpx 1 , medjutim to mi jos nisu nudili , evo jedan je juce nudio Matrixa 1000 ,ali to ceni kao fs1r ... na trzistu Yamaha je barem 150 eur skuplja, pa mi tip nudi jedan bes midicontroller Waveidea , mislio sam da ce mi dati oba za Fs1r ,ali ,i ja naivan .... ne znam , Fs1r vredi vise ,ali ga imama vec 4 god i nije mi legao , znas FM sinteza od samog svog pojavljivanja mi ne lezi , imao sam i onaj TX modul, 8 multitimbralan ali .... slazem se da je za padove fantastican ,ali mi je user interfejs ,pravi shit , to moras priznati da su to zasrali , a ja ne volim koristiti sinteve kao preset masine ...nedavno sam skinuo editor za yamahu ...pa 3000 parametara , znaci monstrum u kutiji al ,kad mi nije legao ... formant shaping ... pa ranije se to zvalo vocoder , i to fix preseti , no slazem se ,kombinacija daje lep morphing zvuka ... razmislicu jos za sta cu ga trampiti ... Doepfer 404 , ja se nalozio ,a ono ... nista preterano .. thin ... basovi de dovoljno duboki ... resonanca ... vuce mi na digitalno ... mislio sam kad napravim jedan "zapp" ili " Blikk" to mora da bude onako Kraftverski ... medjutim nije ... kao tb klon ... XV 5080 sa Kid Nepro patchevima od jv 1080 , ubija ga u poljmu ... inace nabavio sam dif at interfejs za XV 5080 , 24 bit 48 khz ... ubija ...dobra investicija...
jd 990 ,veoma dobar user interfejs , zvuk fantastican , lako se programira
i sto me iznenadilo ima razlike od jv generacije ... ocesaj.. back to the future ..napravis ,sve sto zamislis... cekam Vintage board iz Beca , vec je stiglo iz Nemacke ...mislim u Bec kod drugara

pozdr
goasia is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules