|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 |
Mason
|
![]()
@ Eon - Koliko znam Puretov stav o tome, Puretu se itekako svidja routing. Sto se AD\DA tice, naravno da je Digy 002 bolji... Pa i ja sam na kraju uzeo ADI-2 AD\DA, ma da ne mislim da sam time dobio neznam ni ja sta. Dobio jesam, ali da li je to bilo neophodno... hmmm... mislim da nije. Jeste bolje, ali ne drasticno.
@ Oggy - po tom pitanju sam hteo da te zvrcnem telefonom. Uradicemo mi onako kako si rekao... I meni tako vise odgovara jer je realno bolje i cistije... Samo se bojim da se ostali ne pojave sa -8, a mi sa -13. Gajda ovih dana treba da se cuje sa organizatorima i ako sve bude kako treba, provodicemo divne sate uz pivce ![]() ![]() Sto se nas tice, pesma za ovu godinu nije ni nalik onoj od prosle godine. Ovo ce biti mnogo vise pop, distorzije mozda i ne bude... Prosle godine je bila skoro heavy pesma i malo je iskakala iz koncepcije. Meni se zato i svidjala ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|