|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja sam svoj copyright REGISTRIRALA (copyright imamo od kad smo stvorili proizvod, ono o cemu ovdje pricamo je REGISTRACIJA copyright-a.. no, to su samo termini ionako) na 2 nacina: 1. poslala sama sebi kopiju cd-a u dobro zatvorenoj omotnici 2. registrirala kompozicije ovdje http://www.copyright.gov/register//, gdje sam takoder poslala cd (a ne note) sa svojim pjesmama. Na datoj, gore spomenutoj, stranici mogu se procitati svi detalji oko cijele price i KOJI copyright ustvari zelimo napraviti. Kako sam ja htjela zastiti svoje KOMPOZICIJE, onda je najmanje vazno koji sam software koristila da proizvedem ZVUK jer ZVUK nisam REGISTRIRALA vec NOTE (samo u audio obliku, a ne notnom zapisu). Znaci, samo po sebi mi ona gore logika otpada. Ako netko zeli registrirati ZVUK/SOUND... onda pretpostavljam da je nesto drugacije, ali to takoder treba provjeriti. Takoder, gornji link vrijedi kao copyright za vecinu svijeta, ali ne i za nase prostore... |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zastita usiju | Danny Lou | Razno | 6 | 12-08-2009 05:10 PM |
Zastita imena band-a....? | OFF | Pravna Pitanja | 6 | 06-04-2008 02:23 PM |
Znanje o ra?unarima... Zastita ... | Shady | Computer Hardware | 0 | 28-10-2004 03:59 AM |