Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 29-04-2004, 10:13 PM   #20
Ad Fines
Stara Rumski Elita 2003.

Ad Fines's Avatar

Purator je uvijek u pravu.
One price emulacijama nisam proucavao na forumu nit sire,al Roland nije studijski monitor. Jebeno je to kad poslje konja ides jasit magarca!!
Ma gle mene,on radi super,i dobro bi se na njemu moglo radit,al ga nesmjes pojacavat jer zbilja mu nestaje bas ili se ove druge frekvencije naglo dizu.
Sto se tice usporedbe sa Thrutsima.....to ti zbilja neznam al koliko sam cuo od ljudi koji ih imaju,to je za te pare MONITORCINA!!!!!!
Ekipa kod mene na poslu ima JBL i Tannoy (nisam upamtio modele)a sljedeci tjedan im nosim rolanda na probu. Kad sam rekao da sam kupio Rolanda a da vec odprije imam Dynaudio,hvatali su se za glavu!!!! :
Ja bio zbunjen....jebote pa ovo je cudo digitalno i vjerojatno je strasno dobro,a oni se meni smiju.Najprije nisu znali o cemu se radi.Kad ono, je dobro i je digitalo,al tu opet pocinje prica o konju i magarcu.Sve u svemu,nije los,dobar je.......!!!
Dal bi ga neko kupio da mu prodam? :roll:
Ad Fines is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules