|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Purator je uvijek u pravu.
One price emulacijama nisam proucavao na forumu nit sire,al Roland nije studijski monitor. Jebeno je to kad poslje konja ides jasit magarca!! ![]() Ma gle mene,on radi super,i dobro bi se na njemu moglo radit,al ga nesmjes pojacavat jer zbilja mu nestaje bas ili se ove druge frekvencije naglo dizu. Sto se tice usporedbe sa Thrutsima.....to ti zbilja neznam al koliko sam cuo od ljudi koji ih imaju,to je za te pare MONITORCINA!!!!!! Ekipa kod mene na poslu ima JBL i Tannoy (nisam upamtio modele)a sljedeci tjedan im nosim rolanda na probu. Kad sam rekao da sam kupio Rolanda a da vec odprije imam Dynaudio,hvatali su se za glavu!!!! ![]() Ja bio zbunjen....jebote pa ovo je cudo digitalno i vjerojatno je strasno dobro,a oni se meni smiju.Najprije nisu znali o cemu se radi.Kad ono, je dobro i je digitalo,al tu opet pocinje prica o konju i magarcu.Sve u svemu,nije los,dobar je.......!!! Dal bi ga neko kupio da mu prodam? :roll: |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |