|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Steka, dobrodosao na forum!
Sto se tice hardwarskih samplera, uopce ne sumnjam da postoji razlika u zvuku (toplina), ali takoder sam iz iskustva shvatila da i sama kvaliteta zvuka i najboljeg sampla ne znaci nista ako ga se ne zna dobro koristiti (poznavati instrument kojeg "oponasamo" itd..). A i ovi novi genijalni sampleovi nazalost ni ne nude mogucnost da se koriste ikako drugacije nego u soft samplerima. Inace, ja sam dugo, dugo radije odabirala sve samo ne softwarski baziran rad s glazbom - od zujanja kompjutera, do njegove neprestane nadogradnje koja nikad ne prestaje, do toga da ne mozes bilo kada i bilo gdje skladati (kao npr sa hardwarskim sampleorom i npr. nekim kurzweilom). Otici na pusti otok i raditi glazbu. Dobro, na pustom otoku sa strujom. ![]() Dobro, malo sam se odmakla od teme. Poanta sveg je zbroj svih nasih mogucnosti, prednosti i mana. Moja trenutna situacije je takva da odabirem rad sa softwarskim samplerima. Mozda je prednost hardwarskih samplera u ovom trenutku zanemariva nasuprot svih ostalih prednosti koje ipak doista nude soft sampleri (ogromni vrhunski library, disk based streaming - hm, hm... ). Kazem - mozda - jer moje uho nije imalo priliku to usporediti... Inace, ja sam ovdje jedino zensko bice na forumu i sa mnom se nitko ni slucajno ne smije sloziti! ![]() ![]() ![]() Pozdrav Anita Nisi napisao od kuda si? S obzirom da sviras violoncelo (a ja celiste uvijek trebam)... mozemo i suradivati. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|