Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 17-12-2003, 10:19 PM   #1
IK
Member

Default Nord Rack2

Negdje sam poslao post bez naslova i nemam pojma gdje je zavrsio (ako je zavrsio uopce)... Ovako, zanima me sitnica koja ce korisnicima hardware-a biti banalni problemcic;
Nisam siguran je li se to pocelo dogadati kada sam Nord2 (koji imam svega par mjeseci) upalio prvi puta nakon ugradnje RME DIGI96/8 i TC Powercore-a, koji su dosli nakon Terratec EWS 88MT, ili sam jednostavno ja nesto "sprckao", pa se ne znam iz toga iskopati...
naime, kad odsviram neki sound s Norda, Uz bilo koji preset dobivam i neki nezeljeni "bonus" zvuk koji jednostavno ne mogu ugasiti. Pritiskom na tipku TRIG cujem ono sto zelim cuti...
Je li problem u softwareu (Cubase SX), MIDI kontroleru (Egosys M4u) ili sam na samome Nordu pokrenuo nesto sto ne znam ugasiti?
U manualu sam provjerio synth i cini se da je sve onako kao sto je bilo (tune, out mode, ...). Ipak stvar je i dalje ovakva i kada bi se uredjaj mogao resetirati na factory settings (mozda se i moze, ali ja o tome pojma nemam), vjerujem da bi rezultat bio slican.
Ako itko ima ideju o cemu pricam, bio bih zahvalan
IK is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules