|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma jesi ti siguran da treba? 3 pinski DIN??
Ako ti je to za stare sennhisere, to ti je onda TUCHEL konektor! A toga nema tako lako za nabaviti. Ja uzeo na ebayu za 8 eura po komadu i mislim da sam dobro pro?ao. Skupi su za popizdit! Obične DIN konektore su koristili na nekim istočnim mikrofonima (mađarska, SSSR, če?ka, poljska) u 70tim godinama. Njemački i austrijski mikrofoni u to doba imali su Tuchel. Ako ti ba? treba obični DIN onda mo?e? kupit i 5 pinski pa mu odcvikat dva pina. Naime, osnovni standard je bio istih dimenzija, pa ta dva dodatna pina lako idu van. Al nekako sam siguran da tebi treba Tuchel a ne DIN... (ok, tehnički gledano Tuchel je dio DIN standarda pa nije pogre?na terminologija, al to su dva različita konektora...) Evo ti dole u attachmentu slike. Prva dva su Tuchel (veliki i mali tuchel) i ono desno je DIN. Senhisseri koriste mali tuchel, to je ovaj u sredini...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
din konektor? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 10-10-2010 02:12 PM |