|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vec sam postavio bio slicnu temu pre godinu dana...evo oglasa koji me je nasmejao od muke (u svakom smislu), link namerno nisam postavio mada mogu i to...
Prodavac inace prodaje Pro Tools 10 i ima dosta pozitivnih ocena, odnosno predstavljen je kao ozbiljan trgovac... "jedan od najboljih profesionalnih softvera za digitalnu produkciju. ovaj program ima i mogucnosti za / digital audio workstations /daw / system. / NAPOMENA/ ovaj program moze da radi samo ako imate obicnu zvucnu karticu t. j. sound blaster/na primer zvucnu karticu 5.1. itd. i druge obicne zvucne kartice. u vasem komjuteru zato sto koristi/ASIO4ALL/ univerzalni muzicki driver da bih ste dobili zvuk t. j. culi zvuk u ovom programu/ ako imate neki drugi ozbiljniji /sound blaster/ ovaj program vam nemoze raditi. / sve sto vam nije jasno posaljite mi poruku ili me pozovite na mob/ " Inace na poslu gde radim trenutno nesto oko podataka i racunara (prinudno skupljanje novca za opremu ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju | Filip_ | Pricaonica | 29 | 26-03-2013 05:18 PM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
za oglase | Danny Lou | Predlozi i sugestije | 0 | 14-07-2005 05:02 PM |