|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qrLcRcUjN-o
Mozda se jos nekom dopadne kao meni, radi se o aplikaciji za ipad koja koristi ulazni signal sa mikrofona za okidanje zvukova koje sintetizuje. Sve to u real time radi jako dobro - mozete koristiti, nasnimiti, do 6 layer-a te naknadno menjati presete za svaki taj layer. Postoji i quantize pri snimanju koji mozete iskljuciti, delay i reverb Glavna stvar je gorepomenuta cinjenica da se zvukovi sintetizuju tj ne okidaju se prethodno snimljeni semplovi - pri tome postoji mogucnost da povezete velocity sa parametrima po volji te je fakticki svaki udarac drugaciji. Sve to zajedno daje sjajne rezultate. Od uslova za rad pored ipad ili iphone treba vam tiho okruzenje i slusalice bez mikrofona tj pozeljno je da sound hvata mikrofon integrisan na ipad u. Zasto ovako nesto ne postoji za pc nije mi jasno tj znam za drumagog i trigger ali oni okidaju semplove. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi iPad | Mika Technika | Pricaonica | 0 | 07-03-2012 07:34 PM |
Apple iPad 2 | ugljesa | Razno | 1 | 03-03-2011 06:55 PM |
Evo ga !! Apple iPad tablet !! | DaBear | Pricaonica | 34 | 04-04-2010 06:34 AM |