Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26-11-2012, 09:53 AM   #1
kissellii
Member

Default Impaktor (Ipad)

http://www.youtube.com/watch?v=qrLcRcUjN-o

Mozda se jos nekom dopadne kao meni, radi se o aplikaciji za ipad koja koristi ulazni signal sa mikrofona za okidanje zvukova koje sintetizuje. Sve to u real time radi jako dobro - mozete koristiti, nasnimiti, do 6 layer-a te naknadno menjati presete za svaki taj layer. Postoji i quantize pri snimanju koji mozete iskljuciti, delay i reverb

Glavna stvar je gorepomenuta cinjenica da se zvukovi sintetizuju tj ne okidaju se prethodno snimljeni semplovi - pri tome postoji mogucnost da povezete velocity sa parametrima po volji te je fakticki svaki udarac drugaciji. Sve to zajedno daje sjajne rezultate.

Od uslova za rad pored ipad ili iphone treba vam tiho okruzenje i slusalice bez mikrofona tj pozeljno je da sound hvata mikrofon integrisan na ipad u.

Zasto ovako nesto ne postoji za pc nije mi jasno tj znam za drumagog i trigger ali oni okidaju semplove.
kissellii is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules