|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koji god pad sa vst instrumenta da sam koristio, sve je u najmanju ruku zalosno u poredjenju sa farbama sa Tritona.
http://www.pro-rec.com/tritonextreme.html Nexus sam sa zadovoljstvom deinstalirao, a sad cu i Cakewalkov Dimension, jer sve je to teska boranija. Jedino su majstori da naprave neke svemirske zvukove, koje slusam i cudim se ko to koristi uopste i gde, osim u horor filmovima. Ja nemam triton, a ni motif, pa sam resio da sam pravim svoje padove i da ih sklapam od zvukova koji su pristojni. Vidim da niko ne prica o padovima, ali oni su meni preko potrebi u pop muzici koju radim. ![]() Last edited by Mogli; 20-03-2012 at 03:06 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TEPIH LEPI - Freestyle sessions | shpira | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 23-05-2011 05:28 PM |