|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Koliko god se nekima činilo neozbiljno, firmu behringer cijenim.
Prvenstveno zato jer je neke kvalitetne sprave učinila dostupnima i ljudima plićeg d?epa.(npr.ADA8000), ali u ovom slučaju to nije IMHO. Jednostavno su profulali proizvod koji treba kopirati, jer razlika u cijeni originala i ovoga je premala da bi to imalo smisla. Za moje treće, malo slu?anje, sam uvijek koristio obične PC zvučnike i kad sam odlučio preći na Mixcubes-like zvučnike, uzeo sam u obzir i behrintone, ali nisu opravdali cijenom. Svoje nove originalne Avantone (pasivne) sam platio 200-tinjak ?, uz stari alesis RA100 koji je bio od prije (ali i osrednji HI-FI amp bi bio okej), čini mi odličan dodatak trenutnom slu?anju (uz Pmc IB1). Moram priznati na NS10 skoro vi?e i ne koristim, slu?e tek toliko da studio dobro izgleda klijentima ![]() Da rezimiram; vjerujem da je behringer odradio dobar posao u kopiranju, ali u ovom slučaju mene nisu dobili. p.s. od onih sitinih stvari koje su mi pomogle da budem bolji miksad?ija, ova je definitivno jedna od njih. Za dobar midrange eq-ing nema mu premca! lp, Regi
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Auratone -> Avantone | puRe | Monitoring | 39 | 22-07-2006 11:14 AM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |