| 
 | |||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  19-01-2012, 12:38 PM | #10 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2003 Location: Po?ega 
				 |  Re: m-audio project mix pitanje  Odgovor na pitanje broj 1 i 2 : ?elim oboje  ako mo?e da dobijem preko adata i project mixove preampe odlicno, ako ne mo?e, onda samo konverter  Ok...puno ti hvala...u biti sam dobio odgovore na sva moja pitanja...osim na jedno... Zaboravimo project mix.... Trenutno...svaki put kad radim sa presonusom max8(znam da se ne zove tako, ali tako sam upamtio  )na?timavam sync source na adat 1 gdje je presonus i ukljucen...mo?da grije?im...ili sam krivo sku?io...znaci ako ostavim na internal, trebalo bi i dalje sve raditi??? Jer ako to ne napravim ti kanali (9-16) samo pucketaju ko vrag bez prestanka | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Kupujem M-Audio Profire 610 ili Project Mix I/O | hcrockso | Kupujem/trazim | 0 | 07-08-2011 11:09 AM | 
| M audio project mix midi postavke? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 19-12-2010 04:35 PM | 
| YAMAHA 01v za M-audio Project mix? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 03-12-2010 06:32 PM | 
| Kupujem M-Audio Audiophile 2496 ili ProJect USB BOX | jox | Kupujem/trazim | 1 | 23-04-2010 10:18 AM |