|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Jel bi puno toga trebalo da se menja da uklonim i te basove? Ako jos mogu nesto da uradim dok je sve prasnjavo i prljavo.
![]() ![]() Cene cu staviti kad sve izracunam, jer sada samo idem do drvare i uzimam a nista ne placam...jer nesto vracam nesto uzimam... Ne bih da stavim letve jer puno imam lufta onda izmedju vune i platna, a vec imam puno lamperija pa mi je jednostavnije a ne gubim toliko prostora. A preko mikrofibera cu staviti pervais jer je malo deblji a i lepse izgleda. Bio sam danas u prodavnicama da nadjem filc, to mi je jako skupo. 500 dinara je po metru kvadratnom. Meni treba 20 kvadrata pa mi je to malo skupo. Kupio sam mikrofiber (spandeks) po ceni od 400 dinara metar. Da li postoji nesto jeftinije sto bih stavio ispod mikrofibera? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring za stage i vezbanje | magnum | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 30-09-2010 09:48 PM |
Sempl violine | goga-band | Audio Software | 4 | 09-06-2010 04:27 AM |
Poseban studio za vezbanje | octoechos | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 19-02-2010 09:52 PM |
kako frekvencijski odvojiti violine i trube | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 17-11-2005 07:30 AM |
Snimanje violine | Digital Cave | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 06-02-2004 06:00 PM |