|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | ||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Znaci na to sam mislio. Quote:
Android to pruza svakom.Pa ko zna,zna,naplatice !Koliko si dobar u tome sto radis,toliko ces i zaraditi! Quote:
![]() Quote:
Mali broj ljudi koji pisu aplikacije?!??Mogu da tio kazem da se prilicno varas ! Nema ih mali broj,ljudi rade itekako,ja bar mogu da ti posvjedocima da imam nekoliko drugara koji se time bave i koji mi govore info iz prve ruke da ljudi itekako koriste povoljnost open source-a! Znaci,ljudi rade aplikacije od najobicnijih gluposti (tipa nekih prastarih igrica i kalendar/podsjetnika) do ozbiljnijih stvari !I ima mjesta za svakog! Prosle godine neki Kanadjanin je imao za nekoliko njegovih aplikacija preko milion downloada,u free zoni marketa,i za sledecu godinu napravio dvije nove u kojima je u description-u naznacio da je on developer artist i da je odlucio da ove dvije nove aplikacije koje je uploadovao na market,naplacuje po simbolicnoj cijeni od jednog dolara kako bih imao neku finansijsku satisfakciju za dalji nastavak rada.I znas koliko je imao downloada ??Preko 50 000 za prvu polovinu ove godine na izmaku !! Dalje racunanje je lagano ... ![]() ![]() A koliko je takvih i manje uspjesnih developera,malo?Nije,budi siguran. Svi traze mjesto pod suncem cika Zoki ![]() Evo i mi imamo jednog uspjesnog kolegu sa foruma,vjerujem da i on ima uspjeha sa Androidom,svi smo izkomentarisali jako pozitivno njegove radove ! |
||||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Future Of Apple | Coconut | Razno | 2 | 13-08-2010 01:25 PM |
Kuciste apple G3 za pc? | Nemania | Computer Hardware | 4 | 29-01-2010 07:31 PM |