|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Boggy, hvala na savetu, ali to mi je vec maltretiranje, sve je na svom mestu osim pci interfejsa, nema pomoci tu kod modela, previse je visok, odmah mi je bilo jasno da ce praviti problem, uletece neka usb kartica. Inace za sve ostalo ima vise nego dovoljno mesta i vec je postavljeno, kad naleti visak kinte ide na finish i to je to.. Koje crno odustajanje
![]() ![]() ![]() Racunao sam naravno na riser sa kablom pa postavim pci gde mi volja, ali u netiksu nemaju univerzalne koji pasu na napone 3.3 i 5v, a tu me vec ploca ogranicava i to je to... Lakse ce biti sa usb interfejsom... Last edited by Matya; 28-11-2011 at 11:13 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs - pukli !! | DaBear | Razno | 6 | 23-08-2010 07:38 PM |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |