|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pa nemam pojma, recicu na kraju koliko me je kostalo, mada ima dosta stavki koje sam vec imao:
monitor 10'' 80e kuciste 40e dirke sa m-audio kontrolera 100e nano kontroleri po 30e touch pad 7'' 25e Sve polovno, sem kucista naravno Masinu i audio interface vec imam, mada tu moze svasta da radi posao, kolko para tolko muzike. Touch monitori su 200e pa na gore, njega cu verovatno vremenom ubaciti kad naletim na povoljan... Sa dirkama se naravno moze igrati, steta sto vec imam dirke sa Korg M1, ali ne mogu da se iskoriste, jurim vec mesec dana nekoga da uradi master od njih, ali bezuspesno, cak ni ovi koji rade prerade za dugmetarske klavijature... Bice tu jos komponenata, l profila, zavrsne obrade, nedostaje mi i PCI produzni kabal posto interfejs ide na PCI, a zbog kucista mora da bude polozen... Bice dosta igranja i verovatno nepredvidjenih troskova.... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs - pukli !! | DaBear | Razno | 6 | 23-08-2010 07:38 PM |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |