|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pogledao sam malo po netu i hladnjake-kulere za cpu..
Uf kako sve vuce jedno drugo... ![]() ![]() 1. Video sam neki coolermaster blue ice 2..koji onako fancy izgleda i veoma je povoljan 10e, medjutim komentari su da pravi veliku buku.. tako da nista od toga..Koji cooler uzeti za cpu da dobro radi posao (ajd da kazemo da bude bolji od fabrickog koji ide uz proc, posto se vec naknadno kupuje)..ali i da bude veoma tih? ako neko ima pozitivnog iskustva sa nekim odredjenim u smislu da je veoma tih,neka okaci link ili fotku.. 2. postoji li ovde na forumu neki thread o zvucnoj izolaciji kucista? 3. ne rekoste mi koliko mogu realno izvuci za "stare komponente" maticnu, proc i mem? gode sam napisao oznake. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar net-radio + predlozi... | Bockie | Pricaonica | 4 | 28-10-2010 09:54 PM |
Predlozi za kupovinu Audio interfacea | Nemania | Computer Hardware | 17 | 05-06-2010 08:38 AM |
Opremanje studija: predlozi please | Dirigent | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 04-11-2009 05:36 PM |
Multicore - predlozi? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 24-09-2009 12:43 AM |
Nova Konfiguracija | DrumstickBass | Computer Hardware | 5 | 20-11-2007 08:35 PM |