|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Superoperater
|
![]()
Stancovali ? Nekako mi taj izraz zvuci neprikladno za jednog stvaraoca
![]() Da se razumemo - ne mislim da sam sad ja tu nesto pametniji od nekog producenta i sl, samo sam za podelu posla kao sto se radi u uspesnim produkcijama. Ovde bi svi nesto da zakinu i da ustede... Da odrade sami, ako moze BTW - Ako je Stoletu godina rodjenja 1963 (zasto li sam ja tako zakljucio) mislim da mu sad bas nije vreme da se rasipa na tehnikalije. Zato sam ga savetovao da uzme tonca - kako se inace i radi - jelte ? Ako sam pogresio i ako Stole zapravo zeli da uci - onda je to druga prica.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 24-09-2011 at 12:34 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
хармоника проблем | Sokarelo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 26-10-2008 04:28 PM |
Компакт диск слави 25. рођендан | bole | Razno | 11 | 20-08-2007 09:01 AM |