|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Par pochetnichkih pitanja
![]() Potreban mi je sint koji ima solidnu banku (ili opciju da generishe) raznih lead/analogue synth/pad patcheva. Raspitivao sam se na raznim mestima (pa rekoh da svoj quest nastavim ovde ![]() Nisu rasporedjeni ni po kvalitetu, niti su cenovno rangirani, pa bih voleo da chujem mishljenje profesionalaca vezano za iste ![]() Clavia Nord Wave Novation Xiosynth Alesis Micron M-audio Venom Access Virus TI Takodje sam svestan (ili mozda greshim) da je ove sintove nemoguce nabaviti kod nas (pre svega mislim na alesis i access, Nord i M-audio su dostupni od skora...). Da, josh neshto, sint mi je potreban za live nastupe, kao i za eventualno snimanje stvari, tako da je mishljenje o "upravljivosti" svakog od njih takodje dobrodoshlo (nikako mi nije jasna pozicija pitch/bend wheel-a na micronu npr...). Unapred zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novation Launchpad | Malesh | Kupujem/trazim | 0 | 23-03-2011 06:52 PM |
Alesis IO|2 - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 19-05-2010 07:42 PM |
Alesis IO|14 & IO|26 - FireWire audio interfejsi | SumAnuT | Recenzije | 3 | 28-11-2009 04:20 PM |