Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-06-2011, 03:47 PM   #1
CyberMaed
Junior Member

CyberMaed's Avatar

Default Alesis, Novation, M-audio...

Par pochetnichkih pitanja

Potreban mi je sint koji ima solidnu banku (ili opciju da generishe) raznih lead/analogue synth/pad patcheva. Raspitivao sam se na raznim mestima (pa rekoh da svoj quest nastavim ovde ) i doshao sam do sledecih sintova...
Nisu rasporedjeni ni po kvalitetu, niti su cenovno rangirani, pa bih voleo da chujem mishljenje profesionalaca vezano za iste .

Clavia Nord Wave
Novation Xiosynth
Alesis Micron
M-audio Venom
Access Virus TI

Takodje sam svestan (ili mozda greshim) da je ove sintove nemoguce nabaviti kod nas (pre svega mislim na alesis i access, Nord i M-audio su dostupni od skora...). Da, josh neshto, sint mi je potreban za live nastupe, kao i za eventualno snimanje stvari, tako da je mishljenje o "upravljivosti" svakog od njih takodje dobrodoshlo (nikako mi nije jasna pozicija pitch/bend wheel-a na micronu npr...).
Unapred zahvalan
CyberMaed is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules