|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#28 | |
|
Moderator
|
Quote:
Iako su to tebi sve "ocigledne" stvari, realnost nije tako ocigledna niti jednostrana. Pogotovo mi nije jasno cemu ovolika agitacija na forumu koji tako malo stete pravi eventualnim downloadom da se moze i zanemariti.... bolje odi na neki od ultra masovnih foruma koji se bas time bave pa njih pozivaj da prestanu... ovde je bezveze... dva do tri ozbiljna komercijalna albuma koje su smiksali ljudi koji su mi i saradnici i kolege i prijatelji su od strane samih autora date zvanicno na besplatan download te ne znam hoces li i to nazivati kradjom lopovlukom ili kako si vec navalio... pri tom ulaznice za koncerte, isti ti autori, ne nude besplatno. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 24-01-2011 at 11:16 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|