|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Evo je , bebica B77 , stigla...!!!!
![]() I odmah se ukakila... ![]() Dobijem staru, prastaru traku sa njom, i posto imam samo svoje dve "kerne", ovakve ( ![]() Dakle srebrni disk u sredini slike na koji se namotava traka), a sprava dosla sa 2 komada ovoga : , ja , ajd reko' nema veze da snimim pa da cujem... Matori... ![]() Nakon 2 min sprava umre, zakoce reelovi, ni makac, frka... ![]() Dakle komplet "margarin" sa prastare trake na vodjicama,glavama, na svemu... ![]() ![]() Uzeo "tufere" (stapice) za usi i 78 komada kasnije ocistio 13 lopata blata... Uzeo svoje "kerne" sa po vrlo malo trake, par minuta svaka i ajd' bajo rucno premotavaj, dodao na vec postojeci sto sam dobio... Pazi , i traka koju ja imam je isto vrlo matora, ali je studijska LGR-35 i jos parce LGR-50... Dosta su zguzvane, izjebane ali ne ostavljaju skoro nikakav talog... Snimim, jebe i ta moja traka i na momente kanali ono... ...humble-uju, ali zvuk je do f*n' jaja! ![]() Moram nabaviti zdrav komad trake,pa da okacim sto god, ovo zvace povremeno pa nervira ![]() Bice i fotaka i sve...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 08-12-2010 at 12:41 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najjači svjetski studiji! | balthazaar | Razno | 21 | 15-09-2006 01:15 AM |