|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() ![]() http://www.sharecow.com/Download.asp...b-94ab2a58deed uf odakle da krenem.... snimali smo ovo pre jedno godinu i polll dana i smoren uzasnim snimkom koji smo napravili sa previse entuzijazma i premalo znanja, maltene sam odustaoo od rada na ovim pesmama. Posle "kraceg ubedjivanja" sam ipak odlucio da zavrsim to i skinem sa kicme, prosto nisam mogao vise da ih slusam i editujem i trazim savrsene reverbe, To mi je bilo kao da za svinju trazis savrseno zlatno lance ![]() evo i kratkog uvida u hajtekopremu. snimali smo u Bigzu u nasoj sobi, dakle.... uzas ![]() mixer soundcraft spiritfolio F1 Bubanj - Sonor force... Mikrofoni su neki sa Ebay-a za 100$ a jedino je dobos imao shure 57. Kick je ceo DRUMAGOGovoan Bass je Peavey Grind Bass 5 BXP NTB 5-String Electric Bass sniman iz dibox-a i neke wharfdale glave pa su kombinovani usnimci gitara Epiphone special II na hughes and kettner pojacalu (neko omanje kucno, strasan clean ima) skinuta 57-ca sa dobosa i presla na pojacalo ![]() vokal i melodika su Rode nt 1000 za focusrite Focusrite Voice Master Pro ( to je snimano van naseg studija. ostalo sve MIDI posto su snimci pravog timpana misteriozno nestali. eto.... Hvala |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Black Eye Peas - rekord | DaBear | Razno | 2 | 18-06-2010 06:34 AM |
Black Fire Games | silicon science | Razno | 2 | 21-11-2009 08:00 PM |