|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
ma bre shto bolji preamp, i mic
ma ni monitori nisu toliko bitni jebesh mi mater, chuo sam shta je lik radio na sblive!-u itb sa nekim zvuchnicima za komp i ja sam miksao stvari bez problema na 2.1 altecovom nekom uzasnom slushanju kad nisam imao bolje (nisam mogao neko vreme da dodjem do studia) navikne se chovek na sve izadjesh do kola ako radi u kolima ma to je to koliko danashnje produkcije zvuchi kao patka.. skoro pa sve najpopularnije pesme su jako loshe smiksane ljudima to ne smeta smeta nama audiofilima.. i tu dolazi u pitanje shta si i za koga radish muziku.. i tako cesh znati shta ti treba @maiv: shto se golden age prea chita, chuo sam neke modovane (sa promenjenim transformerima valjda) i rade skroz ok i opet.. zavisi za shta ti treba jel |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: Soundtracs konzolu | mekonin | Kupujem/trazim | 3 | 20-03-2010 05:18 PM |
TEAC Tascam Series 15 | rale_ | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 13-02-2009 02:11 PM |
Logic 5.5.1 (PC) i Waves SSL (V series) | Goran | Audio Software | 8 | 31-10-2007 05:07 PM |