|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Za pocetak bih htjeo da se zahvalim svim ljudima pomocu cijeg sam znanja zapoceo projekat preradjivanja jednog simpaticnog objekata u studijsku mix prostoriju... dimenzije su 4.5m x 3.5m i visina od 2.5m do 3m evo neke slike (nazalost slikane telefonom) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u vremenu kada je ovo slikano jedini posao bio je montiranje pvc vrata i prozora sa troslojnim staklom i nekim specijalnim dihtunzima uglavno objasnio sam za sta treba da sluze i uradili su ih sto deblje i kvalitetnije (i naplatili naravno debelo ![]() evo i skicirane ideje projekta PREDNJA STRANA ![]() ![]() LIJEVA STRANA ![]() ![]() DESNA STRANA ![]() ![]() ZADNJA STRANA ![]() Projekat planiram da radim po uzoru na par ljudi sa foruma, ideja je rostilj od 10cm, azmafon, zatim rostilj od 5cm i na kraju kombinacija osb i azma ploca, naravno tu su i bass trapovi u 4 coska. Izmedju azma ploca i azmafona ce ici sloj od 5cm kamene vune 80kg/m3 koju cu koristiti i za bass trapove. Na zadnjem zidu ce ici i home made difusor. Krov ce takodje biti tretiran na slican nacin, uradicu projekat ovih par dana i postaviti. Na podu su trenutno plocice, al imam u garazi neki parket koji ceka da bude postavljen ![]() Juce je gotov posao oko postavljanja prvog rostilja koji pravi prazan prostor od 10cm (postavicu sjutra nove slike). Jutros sam isao do glavnog dobavljaca azma proizvoda Crnu Goru i trenutno je moguce kupiti samo azmafon debljine 1cm (izracunao sam da mi treba oko 60m2). Mogu da nabave i azmafon od 2cm po porudzbini al morao bih da cekam preko 20 dana... Zanima me vase misljenje dal da stavljam azmafon debljine 1cm ili da sacekam 20-30 dana i nastavim sa radovima? Dobro bi mi dosle i neke druge sugestije... hvala! Last edited by Proximus; 15-03-2010 at 09:00 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
x0x box projekat (zainteresovani?) | Fibra | Razno | 194 | 14-04-2009 07:02 AM |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |