|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima, nov sam na forumu..
![]() Sviram klavir/klavijature 8 godina (zavrsio sam nizu muzicku skolu) i 94' sam godiste. Imam Korg PA 60, Yamaha PSR 125 i Piano marke Belarus. Sviram klavijature u thrash/melodic/death metal bendu i hteo bih da kupim jos jedne klavijature do nekih 350-400 evrica max.. ![]() E sad mi treba vasa strucna pomoc oko odabira, jer mi trebaju neke portabilne klavijature iskljucivo za solaze i tako to, ali naravno dobro dodje i sve ostalo.. ![]() Ja sam razmisljao oko Korg-a X50, ali sam cuo da ima veoma lose dirke, pa sam odustao od toga, jer su mi dirke veoma bitne i naviko sam na onakve kod klavira.. Nadam se da vas nisam smorio ovim postom... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoc oko kupovine PC-ja | DJeneral | Computer Hardware | 35 | 13-01-2010 05:26 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Mix, pomoc potrebna (HVALA) | OFF | Promocija radova | 23 | 02-04-2008 09:03 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 04:45 PM |