|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
znash, kad sam imao samo squier strata, htedoh da uzmem magnete za nju.. medjutim dva su bila u opciji, i naletim na dve gitare sa tim magnetima. jeftino. stratovi. blago modovani (jedan relikovan grrrrr) ![]() najvishe me jebe shto u poslednje vreme snimam bass samo kad je to apsolutno neophodno (pa mozesh zamisliti koliko me to baca u depresiju).. ako su neke jednostavne linije, koristim trillogy.. ako je neki zajebaniji ritam koristim bass.. i kad sam ga vec snimao I UBO ONO SHTO HOCU, onda hocu da se to chuje hahhaa poz edit: najbolje je da mi neko bukvalno kaze shta da uzmem.. i kad imam nekoliko mogucnosti, videcu sve njih.. ovako ih ima previshe, i nisam dovoljno pametan (niti sam basista niti gitarista, a daleko elektronichara) da bih znao shta mi treba.. sad gledam seymour duncane.. i nishta ne kapiram hahah.. evo, prvo.. ne znam, da li uz magnete dobijam i ostale kablove, ili to dobijam samo u paketima sa maskom? npr, ove dve gitare koje imam.. sve zajedno sa maskom je menjano.. sad, vidim da su ovi sd 4 string uglavnom dupli magneti.. to ne bi moglo u moju masku da stane.. sa druge strane ne znam ni kako struju da odradim.. naravno, dacu nekome ko zna, ALI moram da mu dam sve da ne bih ispao glup u drushtvu (kao sada).. ![]() poz edit2: jedino shto valjda razumem je da mi treba high output hahahha Last edited by HeatMan; 06-08-2009 at 10:02 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi - samo dobri | HeatMan | Pricaonica | 266 | 02-12-2015 06:15 PM |
magneti za bas | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 01-03-2008 01:40 PM |
Impulsi.... novi, stari, dobri, loshi....... | OFF | Audio Software | 38 | 29-08-2007 08:29 PM |