Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken

Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama!

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-04-2009, 08:13 AM   #5
Denyken
Member

Denyken's Avatar

Default Re: Making of...

Quote:
Originally Posted by ProkDu View Post
Denise, ?ta je ustvari bio problem oko ''????????????????????'' dela. 'Ravan zvuk', način sviranja, pojačalo ...?
ProkDu ...Zoki (gitarist H.piva) ima tog nekakvog Ashdowna-Fallen angel pojacalo....na tragu je Rectifieru Messa Boogia... i vec sam umoran od tog pink noise zvuka..nema nikave definicije po zicama a da o dinamici i ne pricam...equilizacija mu je (smilie) tj. ima gore ,ima dolje a nema sredinu..onu pravu..koja izlazi u broadcastu...taki da na radiju kao da nema git jer su sve u onim low middle-vima i oni mali zvucnici taj dio spektra zanemaruju..tj ne izlazi dovoljno....nakon ovog mog malog zivcanog sloma (to nije bila svadja vec moj monolog i grintanje)..otisao sam kod Hogara (Motus band..najstariji HC band na Balkanu ) i posudio njegovog Marshalla Plexija...splitao signal iz Zokijeve 7-zicane gitare i poslao na oba ampa ( Aashdown+Marshall) ..tako sam napokon dobio onu agresivnost i nevjerojatan damping koji ima Ashdown plus visi middle i onaj trbuh na oko 240 hZ , a od Marshall-Plexija..one legendarne srednje-srednje sa definicijom zice i u arpeggio-ima..best of both worlds
na kraju ipak happy end svi sretni i zadovoljni...sto bih ja rekao..ak pogodis nemres fulat
Denyken is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules