Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-03-2009, 02:38 PM   #1
Riccolo
Member

Riccolo's Avatar

Default VST instruments u Pop Muzici

Dakle...Bauljao sam po forumu i nisam uspeo konkretno da nadjem na jednom mestu sve sto mi treba, verovtno zbog toga sto je moje pitanje preobimno...

Pa ovako, kao sto znamo postoji gomila VST-ijeva i gomila efekata Sound Fontova itd...Probao sam mnogo toga,ali nisam nasao mnogo stvari koje mi konkretno odgovaraju i moje pitanje za sve vas je sledece:Koje Najcesce Vst-ijeve koristite odnosno koji su to VST-ijevi koje bi svako trebao da poseduje (nesto osnovno iili najbolje,najbitnije ili neki vas top 10,5,...)...Znam da je pitanje glupo bez dodatnog objasnjenja o kojoj vrsti muzike je rec idt...Ja bih konkretno radio na Pop muzic i zamolio bih da mi svako od vas napise sta mi preporucuje za bubanj,strings,synth,klavir,padove,perkuse,gitare, brasove,bass, ma sve...Imao sam gomile od svega ovoga,ali nista mi nije davalo dovoljno realnu sliku i uglavnom su bili za neku elekronsku muziku (minimal,house...) Danas mnogi veliki muzicari rade svoje projekte na kompjuteru pa sta oni koriste od sveg ovog softvera (pored mnogo skupe opreme i dobre kreativnosti) itd...Sve radim u Sonaru i on ima svoje instrumente tipa SessionDrummer,Rapture Le itd,ali to mi nije dovoljno...

Ako treba jos nesto da pojasnim oko svog pitanja,pojasnicu, i zahvalio bih se svima koji bi imali dobru volju da mi pomognu...

Samo pisite..xexe

Pozzzzz...
Riccolo is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules