|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Sve je to umjetnost. Mozda na neki neobican i mnogima neshvatljiv nacin, ali ipak je umjetnost. Kad se u "Glembajevima" glavni glumac skine gol u kazalistu i simulira sex sa partnericom nikom to od fine gospode u gledalistu ne smeta, a kamo li da ih je netko razapeo na stub srama po medijima.
Let 3 poznajem jos iz 1986 -te kad su se zvali Let 2. Svirali smo zajedno po Gitarijadama i Ri-rocku i uvijek su mi bili simpaticni i originalni. Od kultnog videa "Nafta" (Amarcord hrvatskog video spota), pa "Sedmi kontinentio", "Profesor Jakov"... A sto se Stankovica tice- znao je koga zove u studio. Cak je i glavna urednica (Hloverka) izjavila kako su i njoj simpaticni, te da Stankovic nece naj_bati. Oni su zapravo institucija. Spojili su glazbu i urnebesni show, nesto kao Kelly family prije 12 godina samo su ovi drugi pjevali i izvodili cirkuske vratolomije. Let 3 to radi vec 20 godina i zaista briljira na svojim nastupima, a onaj tko prica protiv nije shvatio poruku. Ne treba nekom suditi na racun jedne ili dvije pjesme. Oni su prije svega bend parodije i dodju kao talog kad se isfiltrira sav ovaj chemer i shund na estradi ex. YU. Koliko god oni uzivaju u tome isto tako uziva i publika. Ovo sto sam napisao nema veze s tim sto smo rodjeni u istom gradu. Cak i nisam njihov fan, ali poznajem ih vise od 20 godina i zelim im jos barem 20 u istom stilu! Forza Let 3, Forza Fiume! ..I, malo "Nafte" za kraj! http://www.youtube.com/watch?v=qiByrJjjWRU Last edited by FrankoPanko; 18-12-2008 at 11:18 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |