|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Evo, i ja se prijavljujem kao "izvodjac radova" koji zaradjuje i zivi od muzike zadnjih 10+ godina. Mogu reci da sam zadovoljan, najvise cinjenicom da stvaram, u svakom smislu te reci, sto je potvrda da moje bavljenje muzikom nije uzaludno. Kada je studijski rad u pitanju, za sad moja prica pocinje i zavrsava se kod radio reklama i pravljenja muzickih podloga za iste, sto nije neki posebno isplatljiv posao, ali svakako cini dopunu licnom budzetu.
allegrosteva A inace kod nas mislim da je tragicno stanje u muzici mnogo je fenomenalnih muzicara koji mesecima nemaju posla i onih uzasno losih koji se ubise od novca, isto vazi i za studijski rad Da, to je istina. Mada, definitivno, osim muzickog talenta, mora da radi i neki drugi `talenat`. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koliko ram memorije moze da koristi cubase sx3? | korenjak | Audio Software | 18 | 14-08-2009 07:17 PM |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
koliko para toliko i muzike?! | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 18-09-2006 10:12 AM |