|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 | |
moderator
|
![]()
@DaBear -sorry,nisam imala prilike da cujem tvoje radove,nisam bila sigurna kojoj kategoriji stvaralaca pripadas,pa reko',aj da kazem 'muzicar' da ne pogresim,najuniverzalnije mi je zvucalo..elem
hahah..Ne slazem se sa tobom! ![]() Uopste nije tacno da je nemoguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu,i da ona nije vrednovana! Prestani da mracis ljude i ubijas i sebi i njima optimizam ![]() ![]() ![]() @ ostali : Ovo je neko moje vidjenje,ako 'kog zanima.. Imajte na umu da sam jos uvek mlada i 'napaljena' (kazem to u ne-sexualnom smislu) i mozda cu drugacije gledati na stvari posle par godina. Kada imaju pesme jednako kvalitetne i dopadljive uhu, muzicari/izvodjaci ce uvek naci svoj put do publike i verujem da se sav problem 'neshvacenih i nepravedno ocenjenih' sastoji u tome sto je najteze naci nacin da se objedini kvalitet i dopadljivost u svom stvaranju.. Jer vecina danasnjih stvaralaca vise ne stvara za publiku. Stvaraju ili za pare,ili za same sebe. A ovi drugi najcesce tragajuci za kvalitetom odlaze u krajnosti 'matematicki isplanirane originalnosti' i nepredvidivosti,i dok u preteranoj analitici i pokusajima da naprave harmonsko i produkcijsko savrsenstvo,iz njihove muzike nestanu EMOCIJE koje su ih u pocetku pokretale...A samo emocije su nosilac jedne pesme i poruke,i pokretac tudjih emocija!!!! Ljudi su jos uvek samo pripitomljene zivotinje koje se primaju na strasti i ritam!...Ne postoji muzika za intelektualce koja ce osvojiti svet,jednostavno.Jer je takvih u svetu najmanje! Muzika koja osvaja mase je samo muzika koja ima nesto zajednicko sa masom! A ko kaze da se ne prodaje nekomercijalna a opet dopadljiva i iskrena muzika,primeri iz meni dragog zanra poput India Arie,Amy Winehouse,Erykah Badu svedoce da mozda i ima nekog smisla sve ovo sto iskuckah... Uh..smorih,a vec je tri.Kuku mene jadne. Pozdravljam vas! @Sale - jok,ja se s tobom urotila nisam,za sad samo protiv tebe,jer psujes mlogo u javnosti jbg :-P pusa :-X Quote:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
Future Music | Arthur | Tutorijali | 18 | 28-12-2004 11:51 PM |